Alumini o se vaega o lou olaga i aso faisoo

Alumini o se vaega o lou olaga i aso faisoo
O lo'o iai le alumini i so'o se mea.I le avea o se mea mama, toe faʻaaogaina ma sili ona faʻaogaina, o ona vaega faʻaoga e toetoe lava a le gata ma e tele sona sao i le olaga i aso faisoo.

avanoa e le gata ma alumini
E le mafai ona lisi uma faʻaoga mo alumini io tatou olaga i aso faisoo.Fale, va'a, va'alele ma ta'avale, mea faigaluega a le fale, afifiina, komepiuta, telefoni feavea'i, pusa mo mea'ai ma meainu - e fa'amanuiaina uma i mea sili ona maualuga a le alumini pe a o'o i le mamanu, fa'aauau, fa'asao ma le malosi mama.Ae tasi le mea e mautinoa: O le a matou i ai i le nofoa avetaʻavale pe a oʻo mai i le atinaʻeina o metotia gaosiga sili atu ma fofo fou.

Alumini i fale
O fale e fai ma sui o le 40% o le mana'oga o le malosi o le lalolagi, o lona uiga o lo'o i ai se avanoa tele mo le fa'asaoina o le malosi.O le fa'aaogaina o le alumini e fai ma mea faufale ose auala taua e fai ai fale e le gata ina fa'asaoina le malosi, ae maua ai le malosi.

Alumini i felauaiga
O felauaiga o le isi lea puna o le faʻaaogaina o le malosi, ma o vaalele, nofoaafi, vaʻa ma taavale e tusa ma le 20% o le manaʻoga o le malosi o le lalolagi.O se mea taua i le faʻaaogaina o le malosi o se taavale o lona mamafa.Pe a faatusatusa i le uamea, alumini e mafai ona faaitiitia le mamafa o se taavale i le 40%, e aunoa ma le fetuutuunai malosi.

Aluminium i le afifiina
E tusa ma le 20% o kasa kasa e gaosia e tagata e sau mai le gaosiga o taumafa.Faʻaopoopo i le ata o loʻo faʻatatauina o le tasi vaetolu o meaʻai uma i Europa e faʻaumatia, ma ua manino ai o le lelei o le faʻasaoina o meaʻai ma meainu, e pei o le faʻaaogaina o le alumini, o loʻo i ai se sao taua i le fausiaina o se lalolagi sili atu ona ola.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, alumini, faʻatasi ai ma ona vaega toetoe lava a le gata o le faʻaaogaina, o le mea moni lava o le lumanaʻi.


Taimi meli: Au-05-2022