Cold Rolled Steel Coil Fa'atauga Fa'atauga Fa'atauga, Fa'atupulaia, Mana'oga, Fa'asologa, Su'esu'ega Poto a Itulagi o Ta'aloga Sili ma Va'aiga 2022 i le 2030

Ole lipoti ole su'esu'ega e aofia ai vaega fa'apitoa ile itulagi (atunu'u), e le au gaosi oloa, e ala ile Ituaiga ma le Fa'aoga.O ituaiga taʻitasi e tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i le gaosiga i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga o le 2016 i le 2027. e le Vaega o Talosaga e tuʻuina atu ai foʻi le taumafaina i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga o le 2016 i le 2027. O le malamalama i vaega e fesoasoani i le faʻamalamalamaina o le taua o mea eseese e fesoasoani i le tuputupu ae o maketi.

COVID-19 A'afiaga
O le faʻamaʻi COVID-19 i le 2019 na ufitia ai le lalolagi.Na mafua ai se taofiga i le lalolagi atoa.Na afaina le tamaoaiga atoa o le lalolagi.E le gata i lea, e toatele foi tagata ua maumau o latou ola.E tusa ma le 252,297,094 mataupu ma le 5,091,465 maliu na lipotia i le lalolagi atoa mo le COVID-19.O le fa'ama'i na sosolo atu i le toetoe o atunu'u uma o le lalolagi.I le tele o alamanuia, o le faʻamaʻi na iʻu i nisi ituaiga o gau.Ona o le fa'ama'i, o le Cold Rolled Steel Coil Sales Market na o'o fo'i i se fa'aletonu.Statista faʻatatau o le aofaʻi o tupe maua a le alamanuia i le lalolagi atoa na tu i le tusa ma le US$ 3.94 trillion i le 2019. I le 2014, na maua ai e le alamanuia tupe maua e US $ 5.4 trillion i se faʻamaumauga maualuga.

O le maualuga o le tauvaga i kamupani iloga o le lalolagi ua atiaʻe e ala i le suʻesuʻeina o le tele o Alamanuia, e aofia ai le tauvaga maketi, sea maketi, o le alualu i luma lata mai i le alamanuia, faʻalauiloa oloa fou, faiga faʻapaʻaga, tuʻufaʻatasia, ma le mauaina e kamupani taʻutaʻua.

Vaega o Maketi:
O le maketi o le Cold Rolled Steel Coil i le lalolagi atoa o loʻo vaevaeina e kamupani, itulagi (atunuu), e ala i le Ituaiga, ma le Faʻaaogaina.O tagata taaalo, paaga, ma isi tagata auai i le lalolagi Cold Rolled Steel Coil maketi o le a mafai ona maua le pito i luga aʻo latou faʻaogaina le lipoti o se punaoa malosi.O le fa'avasegaga o vaega o lo'o fa'atatau i fa'atauga, tupe maua ma fa'ata'ita'iga ile itulagi (atunu'u), ile Ituaiga ma le Talosaga mo le vaitaimi 2016-2027.

Vaega i Ituaiga
Uila Ta'ai Malili (Mafia?3mm)
Uila Ta'ai Malili (Mafiafia i lalo ole 3mm)

Vaega i le Talosaga
Ta'avale
Fausia
Meafaigaluega Fale
Masini
Isi

O le Cold Rolled Steel Coil maketi o loʻo suʻesuʻeina ma faʻamatalaga tele maketi e tuʻuina atu e itulagi (atunuu).Vaega e ala i Talosaga, o le Cold Rolled Steel Coil maketi ua vaevaeina i Amerika i Matu, Europa, Saina, Iapani, Asia i Sautesasae, Initia ma isi Itulagi.


Taimi meli: Iul-05-2022