u'amea u'amea, u'amea PPGI, u'amea uamea Galvalume, u'amea Aluzinc

 

 u'amea u'amea, u'amea PPGI, u'amea uamea Galvalume, u'amea Aluzinc

Ua faalēaogāina e Saina le 13% o lafoga fa'aulufale atu i fafo mo u'amea malulu ma ufiufi u'amea mai Aukuso 1. O tau o u'amea fa'aulufale mai i Europa, Sasa'e Tutotonu, ma Aferika e ono tula'i mai.

Europa ma Sasa'e Tutotonu e tatau ona faalagolago i oloa faaulufale mai ona o le le lava o le tagata lava ia o oloa uʻamea malulu ma ufiufi.A aunoa ma oloa taugofie a Saina, atonu o le a le maalofia le siitia o tau faaitulagi.

Ona o tiute e tetee atu ai i le lafoaia, ua na o ni nai u'amea ua ta'ai malulu ma ua ufiufi i fafo a Saina i le EU i tausaga talu ai nei.Ae ui i lea, o nei oloa ua tauva i maketi faavaomalo.Fai mai le au fai maketi o le a siitia le tau o oloa mai fafo ia Setema talu ona soloia e Saina le lafoga toe totogi.

E tatau ona sili atu le gauai i le fuafuaga faʻaitiitia o le gaosiga o le uamea a Saina i le afa lona lua o le tausaga, lea o le a faʻateleina ai foi tau o uʻamea faavaomalo.O upusii o oloa malulu malulu mai Korea i Saute ma Iapani i Europa o le a mautinoa lava le siitia


Taimi meli: Aukuso-05-2021