Global Color Coated Steel Coil Tele Maketi

Ole aofaʻi ole maketi uʻamea uʻamea a le lalolagi e faʻamoemoe e oʻo atu i le $ 23.34 piliona i le 2030 ma e faʻamoemoe e faʻalautele i le CAGR o le 7.9% mai le 2022 i le 2030.

O le tuputupu aʻe o pisinisi e-pisinisi ma pisinisi faʻatau oloa ua setiina e faʻateleina le tuputupu aʻe i lenei vaitau.O u'amea u'amea ua uma ona valiina o lo'o fa'aaogaina mo le fa'aoga o taualuga ma puipui puipui o fale, ma o lo'o fa'atupula'ia lo latou fa'aaogaina i fale u'amea ma pou fa'alava.

O le vaega o fale uʻamea o loʻo faʻamoemoe e molimauina le maualuga o le taumafaina i luga o le vaitau faʻataʻitaʻiga ona o le manaʻoga mai fale faʻatau, fale gaosi oloa, ma fale teu oloa.O le fa'aogaina o fale fa'ata'oto na fa'aosoina e vaega fa'apisinisi, fa'ato'aga, ma nofoaga e nonofo ai.

Ole fa'ama'i ole COVID-19 ua mafua ai ona fa'ateleina le fa'atauga i luga ole laiga.O lenei mea ua mafua ai le faʻatupulaia o manaʻoga o fale teu oloa i le lalolagi atoa.O kamupani e-pisinisi o loʻo faʻateleina galuega ona o le faʻateleina o faʻatauga i luga o le initaneti e tagata faʻatau.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o kamupani e-pisinisi i atunuʻu atinaʻe e pei o Initia na faʻafeiloaʻi tauofoga lisi mo fale teu oloa tetele o le faʻatonuga o le 4-miliona sikuea mita e faʻalautele ai a latou galuega i totonu o taulaga i metro i le 2020. -miliona sikuea futu e faamoemoe e molimauina i le 2022.

O le u'amea u'amea na mua'i valiina e gaosia e ala i le fa'aogaina o le u'amea u'amea vevela e fai ma mea fa'apipi'i o lo'o fa'apipi'iina i fa'apalapala fa'aola e puipuia ai mai le elea.O se vaega faapitoa o le vali e faʻaaogaina i tua ma luga o le uʻamea uʻamea.E mafai ona i ai pe lua pe tolu laulau o le ufiufi, faʻalagolago i le talosaga ma manaʻoga o tagata.

O lo'o fa'atau atu i tagata faufale fa'afale ma puipui puipui a le sa'o mai le au fai u'amea u'amea na muai valiina, nofoaga autu o auaunaga, po'o fa'asoa fa'atasi.O le maketi ua vaevaeina ma e iloga i le malosi o le tauvaga ona o le i ai o le au gaosi Saina o loʻo faʻatau atu i le lalolagi atoa.O isi tagata gaosi oloa e fa'atau atu i totonu o latou itulagi ma tauva i luga o le fa'avae o oloa fou, lelei, tau, ma le igoa tauleleia.

Fa'atekonolosi fa'aonaponei fa'aonaponei e pei o le fa'amama le fa'amama fa'amuamua togafiti, fa'amama fa'amama fa'amama o vali e fa'aaoga ai le infra-mumu (IR) ma latalata i le infra-mumu (IR), ma auala fou e mafai ai ona fa'aleleia lelei le aoina mai o mea fa'aola (VOCs). tulaga lelei o oloa ma le faatauva o tau a le au gaosi oloa.

Ina ia faʻaitiitia le aʻafiaga o le COVID-19 i faʻagaioiga, o le tele o tagata gaosi oloa ua vaʻavaʻai i auala e faʻaitiitia ai avanoa tau maketi mo le tuputupu aʻe e ala i le teufaafaigaluegaina i R&D, mauaina o maketi tau tupe ma tupe faavae, ma faʻaputuina punaoa tau tupe i totonu e ausia ai tupe maua.

E iai fo'i i tagata ta'aalo a latou lava 'au'aunaga fa'atasi ma le fa'asa'oina, tipi-i-umi, ma gaioiga fa'agaioiga ina ia mafai ai ona tu'uina atu fofo fa'apitoa i lalo ifo o le Fa'atonuga La'ititi (MOQ).Alamanuia 4.0 o le isi tulaga ua faʻatupuina le taua i le taimi o le post-COVID e taofia ai tupe gau ma tau.

Fa'ailoga Mata'utia Lipoti o le Maketi Uila Uila Muai

I le tulaga o tupe maua, o le vaega o talosaga mo fale uamea ua fuafua e resitalaina le maualuga maualuga o le tuputupu aʻe mai le 2022 i le 2030. O pisinisi ma le tuputupu aʻe i luga o maketi i luga o le initaneti i luga o le lalolagi ua mafua ai le manaʻoga mo fale teu oloa ma fale teu oloa e pei o le numera o e. -ua fa'ateleina faleoloa ma tufatufaina atu

O le vaega o talosaga mo fale uʻamea na sili atu i le 70.0% o le aofaʻi o le lalolagi i le 2021 ma na faʻaosoina e le faʻatupulaia o pisinisi ma faʻatau oloa.O fale faʻapisinisi na puleaina le vaega i le 2021 ma o loʻo faʻamoemoe e faʻaosofia e le faʻatupulaia o le manaʻoga mo faleteuoloa ma le malulu malulu.

Asia Pacific o le maketi faʻaitulagi sili ona tele i le 2021, i tulaga uma e lua ma tupe maua.O le fa'afaigaluegaina o fale na mua'i fa'ainisinia (PEBs) o le fa'avae autu lea mo le fa'atupulaia o maketi

Amerika i Matu o loʻo faʻamoemoe e faʻaalia le maualuga CAGR mai le 2022 i le 2030, i tulaga uma e lua ma tupe maua.O le fa'ateleina o le fiafia o le au atina'e fa'atau fale mo fale ua uma ona fau ma faufale faufale o lo'o saofagā i lea mana'oga

O le alamanuia ua vaevaeina ma faʻaalia e le malosi o le tauvaga ona o le i ai o le au gaosi oloa iloga mai Saina o loʻo tautuaina faʻafanua tetele i le lalolagi atoa.


Taimi meli: Me-07-2022